Tedavi gördüğü hastanede 23 Şubat 2021 Salı günü hayata gözlerini yuman 42 yaşındaki meslektaşımız Ferdi Akıllı için Kur'an-ı Kerim ve mevlid-i Şerif okutulacak.

TOKİ Basın Sitesi yanındaki Askeritepe Camiinde akşam namazını müteakip Kur'an tilaveti ve Mevlid-i Şerif merasimi tertip edileceğini duyuran Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, "Merhum Gazeteci Ferdi Akıllı, için Mevlid-i Şerif t okunması ve yedisini anma yapılacak. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC ) olarak hafta içi kaybettiğimiz, aramızdan ayrılan meslektaşımız merhum Ferdi Akıllı için yedisine gelen gün olarak 01.03.2021 Pazartesi günü TOKİ ZGC Basın Sitesinin yanında ki Taşbaca-  Askeri tepe camiinde akşam namazına müteakip saat 19.05 gibi Mevlid-i Şerif okutulacaktır..

Tüm Gazeteler, Radyolar, Televizyonlar, Haber Ajansları, kurumsal internet haber siteleri dahil il geneli meslektaşlarımız, TOKİ Basın sitesi ve mahalle sakinleri davetlidir.

Aramızdan şok bir şekilde ayrılan ve bizleri derin acılara boğan, Merhum Gazeteci meslektaşımız, Ferdi Akıllı’ ya Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Nurlar içerisinde uyusun." denildi.

(Halkın Sesi)