Onurlu Filyos halkına hizmet için adayım diyen Gökhan Demir:

‘Gecemi gündüzüme katacağım’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Filyos Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Demir, Filyos Belediye Başkanlığı’na neden talip olduğunu, hayata geçirmek istediği projelerini, Filyos’un geleceği ile ilgili planlarını anlattığı bir mesaj yayımladı.

YERLİ-YABANCI AYRIMI YOK!

Kökenden Erzincanlı bir aile olarak yıllardır Zonguldak’ta ticaret ile uğraştıklarını, şu ana kadar binlerce kişiye ekmek verdiklerini, istihdam yaratırken hiçbir zaman hemşericilik yapmadıklarını kaydeden Gökhan Demir, aslolanın ‘insan’ olduğunu söyledi ve Filyos’ta yerli yabancı ayrımı yapmadan tek amacının var gücüyle Filyos halkına hizmet olacağını belirtti. 

Demir sözlerine şu şekilde devam etti:

Onurlu Filyos halkına hizmet için aday oldum. Beni yakından tanıyanlar şunu çok iyi bilirler. İçim dışım birdir benim. Filyos Belediye Başkanlığı’na talip olduğumda belki bir takım çevreler Filyoslu olmadığım için bu duruma olumsuz bakmış olabilirler. Şu bilinsin isterim ki biz Zonguldak aşığı bir aileyiz. Zonguldak’a yıllarca ticari bağlamda hizmet ettik. İstihdam yarattık. Turizm alanında ülke çapında senelerin tecrübelerine sahibim. Turizm alanında Filyos şu anda sanki üzeri tozlanmış bir külçe altın gibi. Parlayamıyor. O tozu silmek gerek. Şimdiye kadarki yerel yönetimler bunu yapamamış. Tecrübelerimle o tozu ben silip altın şehir Filyos’un o parlaklığını gün yüzüne çıkaracağıma inanıyorum. Bacasız sanayi ‘turizm’ sayesinde Filyos kısa sürede her bağlamda 2’ye katlanacaktır.

ULUSLARARASI TUR ŞİRKETLERİNİN DURAĞI OLACAK

Turizm sektörüne yıllardır hizmet verdiğini belirten Gökhan Demir: ‘Tek hayalim Filyos’u Dünyaya tanıtmak. İnanın o potansiyel Filyos’ta fazlası ile var. Bir el değecek, o tozlanan altını silecek. Bakın göreceksiniz o zaman Filyos nasıl parlayacak’ diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

30 seneyi aşkındır turizm sektörünün içerisindeyim. Bu seneler içerisinde bir çok yerli ve yabancı dev turizm firmaları ile hem ticari hem de kişisel ilişkilerimiz oldu. Hala da devam etmekte olan ilişkiler bunlar. Örnek veriyorum bir ETS tur, Jolly Tur, Anı Tur neden Filyos’a tur düzenlemesin? Bunların hepsi yakın ilişkilerim olan firmalar. Ahbaplarım… Lakin Filyos’un bu potansiyeli kullanılamamış. Bakın Akçakoca’ya mesela… Yazın nüfusu 150 bini geçiyor Akçakoca’nın. Kum güzelliğine ve denize girilirliğine bakarsanız, Filyos Akçakoca’nın çok çok ilerisinde. İnşallah bu diyaloglarımız sayesinde yerli yabancı turisti Filyos’a dolduracağız. Herkes kazanacak, herkes mutlu olacak Filyos’ta.’

BAŞKANLIĞA VEKALETİM…

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi olan Gökhan Demir, meclis çalışmalarında ön planda hep sosyal demokrat belediyecilik anlayışını tuttuğunu, yerli yabancı ayırımı yapmadan halka ve hakka hizmet doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Belediye Başkanlığı’na vekalet ettiğini de belirten Demir, vekalet ettiği dönemde Zonguldak’ta ayak basmadık mahalle bırakmadıklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

‘Baba tarafım yaklaşık 100 sene önce Zonguldak’a göç etmiş, anne tarafım ise Zonguldaklı… Eşim Filyoslu, kayınpederim Filyos’un eski belediye başkanlarından… Öz ve öz Zonguldaklıyım. Taşına toprağına aşık olduğumuz bu şehirin evladıyım. Belediye başkanlığına vekalet ettiğim dönemlerde yapmış olduğumuz çalışmalar da ortadadır. Sağ olsun yerel basın çalışanı arkadaşlarım, kardeşlerim kayıt altına alıp haber yapmışlardır. Tüm bunlar gecemi gündüzüme katarak Filyos’un bekası için çalışacağımın göstergeleridir. Hiç merak etmesin onurlu-saygıdeğer Filyos halkı. Filyos için çok güzel sürprizlerimiz de var. İnşallah Allah nasip eder de genel merkezimizin takdiri ile aday olursak hepsini birer birer açıklayacağız. Şu kadarını söyleyeyim; CHP’li büyük belediyelerden, İstanbul, Ankara ve Ege Bölgesi’nde bulunan büyük belediyelerimizden aldığım sözler var… Allah utandırmasın. ’ (Haber Merkezi)