Kozlu Alparslan Ortaokulu, okçuluk il birinciliğinde madalya kazanan 5-A sınıfı öğrencisi Eylül Aktaş ile il ikincisi 6-D sınıf öğrencisi Tuanna Kiret’i ödüllendirdi.

Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okçuluk İl Birinciliğinde madalya kazanan sporcular, Kozlu Alparslan Ortaokulu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okullar arası Minikler/ Yıldızlar/Gençler Okçuluk İl Birinciliği geçtiğimiz hafta sona ermişti. Son yıllarda büyük ilgi gören ve revaçta olan spor dallarından biri haline gelen okçulukta müsabakalara katılan Kozlu Alparslan Ortaokulu öğrencilerinden Eylül Aktaş şampiyon olurken,  Tuanna Kiret kendi kategorisinde ikinci olma başarısı gösterdi.  Okçuluk antrenörü Pervin Türeci’nin çalışmaları neticesinde madalya kazanan  İl birincisi olan 5-A sınıfı öğrencisi  Eylül AKTAŞ ile ikinci olan 6-D sınıfı öğrencisi Tuanna Kiret için okul 
bahçesinde tören düzenlendi.   Spora teşvik için kızları ödüllerinden öğretmenler,  Eylül ve Tuanna’ya başarıların devam etmesi temennisinde bulundu.