GÜLER VE KUCİK RESMEN KÖMÜRSPOR'DA
Zonguldak Kömrspor 2 oyuncunun işini bitirdi. Kırmızı Lacivertli takım daha önce prensip anlaşmasına vardığı 24 yaşındaki on numara oyuncusu Onurcan Güler ve giyen 28 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Kucik'i kadrosuna kattı.
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı Lacivertli takım daha önce prensip anlaşmasına vardığı Akhisarspor'un 24 yaşındaki on numara oyuncusu Onurcan Güler ve Sarıyerspor forması giyen 28 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Kucik'i transfer etti. Kucik ve Güler transfer yasağının  kalkmasının ardından resmi sözleşme imzalayacak.
Beşiktaş altyapısında yetişen 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Ali Kucık, sırasıyla Bucaspor, Kardemir Karabükspor, Göztepe A.Ş, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Fatih Karagüm A.Ş, 1461 Trabzon, Kastamonuspor ve Sarıyer formalarını giydi.
Deneyelimli forvet oyuncusu Ali Kucık'in, Süper Ligde 25, TFF 1.Ligde, 64, TFF 2.Ligde 108 ve Türkiye Kupasında ise 28 maçı bulunuyor. Kucık'in geçtiğimiz sezon Sarıyerspor forması ile 7 golü bulunuyor.
İzmirspor altyapısında yetişen 24 yaşındaki on numara oyuncusu Onurcan Güler, Akhisarspor, Ekol Göz Menemenspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor, 1922 Konyaspor ve Afjet Afyonspor formalarını giydi.
Genç oyuncu Güler ise Süper Ligde 4, TFF 1.Ligde 9, TFF 2.Ligde 36, TFF 3.Lig 5 ve Türkiye Kupasında 7 maça çıktI.
Emre Can Bayram