Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Yaşamımız boyunca bizi her tehlikeden koruyan, üzerimizden hayır dualarını eksik etmeyen, canımızı canından aziz bilen annelerin hakkını ödemek mümkün değildir” dedi.

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Anneneler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Kantarcı açıklamasında, “Karşılıksız sevginin kalbimizdeki adı olan annelerimizin her biri, bir özveri anıtıdır. Hangi yaşa gelirsek gelelim karşısında hep çocuk kaldığımız en kutsal varlık olan annelerimiz, hayata dair ilk bilgileri aldığımız öğretmenimiz; saygı, özveri, iyilik, cömertlik, dayanışma, kardeşlik, erdem, vicdan gibi insanlık değerleriyle bizleri tanıştıran en büyük rehberimizdir. Yaşamımız boyunca bizi her tehlikeden koruyan, üzerimizden hayır dualarını eksik etmeyen, canımızı canından aziz bilen annelerin hakkını ödemek mümkün değildir” dedi.

EN BÜYÜK SÖZÜMÜZ ÇOCUKLARININ YATAĞA TOK VE HUZURLA YATTIĞI BİR ÜLKE OLMALIDIR

Kantarcı açıklamasını, “Tüm dünyanın mustarip olduğu Koronavirüs salgını nedeniyle doyasıya sarılıp gününü kutlayamadığımız annelerimiz, ülkemizde, bir de, çocuklarının geleceği için endişe duymaktadır. Barış içerisinde yaşanan, adaletin hâkim olduğu, herkesin ekonomik-sosyal güvenceye kavuştuğu bir ülkeyi kurarak annelerin bu endişelerini gidermek hepimizin boynunun borcudur. Yaşanan salgın nedeniyle, sevgimizi, sözlerimizle, mesajlarımızla, sıcak bakışlarımızla göstermek zorunda kaldığımız bu anneler gününde onlara en büyük sözümüz çocuklarının yatağa tok ve huzurla yattığı, hiçbirinin gözünde yaş olmadığı, bir günü değil her günü mutlu bir Türkiye olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri ve sevgili annem olmak üzere yüreği evlat sevgisiyle çarpan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.

 (Haber Merkezi)