Zonguldak’ın Merkeze bağlı Kapuz İlkokulu 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okul bahçesinde Öğretmen, Öğrenci ve Velilerinde katıldığı  muhteşem bir mezuniyet etkinliği düzenledi.

             Düzenlenen Görkemli mezuniyet etkinliğinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Barış Güney, “Bugün kendi evladımız gibi gördüğümüz 54 öğrencimizle vedalaşıyoruz. Görev yaptığımız dört yıl içersinde sürekli kendimizi geliştirdik. Okul Aile Birliğimiz ile başarılı çalışmalara imza attık. Başta Gökben Sütçü olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Biz öğrencilerimizle hep iyiyi, doğruyu, güzeli öğrettik. Bundan sonra ki yaşamlarını da topluma faydalı bireyler olarak sürdüreceklerine inanıyoruz. Biz kapuz İlkokulu öğretmen ve idarecileri olarak her zaman onların yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen 4/A sınıf öğretmenimiz Gülhan Hendem’e,  4/B sınıf öğretmenimiz Aynur Kutlu’ya 4/C sınıf öğretmenimiz Yıldırım Kaya ya ses sistemimizle ilgilenen Ercan Karacan’a gecenin sunuculuğunu yapan Nuray Yücel’e teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerim sizleri çok seviyoruz“ dedi.

           Daha sonra sınıflar halk oyunu ve dans gösterileri sergilendikten sonra öğrencilerin kep atma töreni düzenlenerek program sona erdi.