Bir süre önce Ankara'da ağır bir ameliyat geçiren Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı ve İmza Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen, geçen hafta bir iddia üzerine tutuklanan gazetemiz yazı işleri müdürü Mustafa Özdemir'i yazdı.

İmza Gazetesi'ndeki yazısında, hastanede geçirdiği ameliyat ve genel sağlık durumu hakkında bilgi veren Başkan Emen, yazısının son bölümünde Özdemir'in tutuklanmasına yer verdi.

İŞTE O YAZI:

Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini ileten Emen'in yazısı şöyle:

GAZETECİ MUSTAFA ÖZDEMİR’İN TUTUKLANMASI

Yıllar öncesinden tanıdığım ve hatta bir dönem Zonguldak’ta ses getiren ADALET Gazetesinde birlikte mesai arkadaşım olan ve daha sonra DHA Haber Ajansı ve Halkın Sesi Gazetesi sahipliğini de yapan şimdi ise Yazı İşleri Müdürü olarak aynı gazetede devam eden tecrübeli ve gerçekten iyi bir gazeteci olarak Zonguldak halkının tanıdığı bir isim olan Mustafa Özdemir’in “Tutuklanma” haberi beni üzmüştür.

Seveni vardır, sevmeyeni vardır. Ben KGD Dernek Başkanı olarak işin bu yönünde değilim ama Özdemir’in tutuklanmasından sonra “Sevmeyenleri” tarafından bilip bilmeden yargı kararını beklemeden hakkında yapılan eleştiri ve yorumların yakışmadığını ifade etmek isterim.