Kozlu sahilinde yıllardır hizmet veren Bahadır ailesinin işlemeciliğini yaptığı Kozlu Midilli Park, yenilenen yüzü ile Kozlu Garden olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

 

Doğanın içinde yer alan deniz manzaralı kır bahçesinde bir çok organizasyona ev sahipliği yapmak amacıyla yeniden tasarlanan Kozlu Garden, Kır Düğünleri, iş toplantıları, nişan, doğum günleri, sünnet düğünleri, günler e mezuniyet törenlerinin yapılacağı birbirinden şık salonlar oluşturdu.

 

Evlenecek çiftler için de inanılmaz kampa anlaşmaları yapan Kozlu Garden, İş bankası ile 12 aylık taksit imkanını konuklarına sunarken, pırlantı-kuyumculuk alışverişinde % 40, fotoğraf ve video çekimlerinde ve çiftlere balayı tatil paketi ile indirimli fırsatlar sunuyor.

 

İşte Kozlu Garden’le ilgili bilmek istediğiniz her şey;

 

Zonguldak KOZLU GARDEN Doğanın içinde yer alan deniz manzaralı kır bahçemizde birbirinden güzel organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Hoş ambiyansımız eşliğinde huzuru hissedeceğiniz aynı zamanda eğlenceli de geçen bir etkinlik süreci sizleri Zonguldak KOZLU GARDEN da sizleri bekliyor.

 

 

 

Zonguldak KOZLU GARDEN davetlerinizde kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımızla hayallerindeki konsepti gerçeğe çevirmek için çalışıyor. Kır Düğünlerinizi 1000 kişi kapasiteli ferah bahçemizde yapıyoruz. Doğanın içinde görkemli bir düğün organizasyonu için, her detayı büyük bir özveriyle hazırlıyoruz.

 

Çim zeminli kır bahçemizde yuvarlak masalar kullanmayı tercih ettik. . Misafirlerinizin konforunu düşünerek temin ettiğimiz sandalyelerimizde dilediğiniz renk tül süslemeleri yapabiliyoruz. Eğer aklınızda farklı konseptler oluşturmak varsa bir organizasyon firmasıyla ortaklık kurabiliyorsunuz .

 

Düğünlerinizde yemek menüleriniz uzman ekibimiz aracılığıyla hazırlıyoruz. Menülerimizde değişikliğe gidebildiğiniz gibi menü tadımı da yapabiliyorsunuz. Yemek ve ikramları güler yüzlü ekibimizle zamanında ve eksiksiz olarak sunmaya özen gösteriyoruz. Bu süreçte size sadece misafirlerinizin övgülerini dinlemek kalıyor.

 

Sizi en iyi hizmeti verebilmek için kır bahçemizi son teknolojiyle üretilmiş ses ve ışık sistemiyle donattık. Ayrıca sevdiklerinizle birlikte özgürce dans ederek, bu özel günün tadını çıkarabileceğiniz pist alanımızda geniş olarak tasarlandı. Kır bahçemizde müzik saat 23.00’a kadar devam ettiğinden sevdiklerinizle birlikte gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

 

Nişan, düğün, sünnet, kına ve her türlü toplu davetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kır bahçemiz, iş toplantıları, tanıtım hizmetleri, iş yemekleri gibi organizasyonlarınızda da ev sahipliğinizi yapabiliyor. Tüm davet ve etkinlikler misafirlerinize huzur veren sunumumuz ile çok daha keyifli ve verimli geçiyor.

 

 

Zonguldak KOZLU GARDEN iletişim kurmak ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız sayfanın üst kısmında bulunan iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

 

BALAYI VE TATİL

 

Evliliğin en güzel taraflarından biri elbette balayı. Uzun yılları boyunca unutamayacağınız muhteşem balayı turları sayfalarımızda sizi bekliyor.

 

SHOWBOX, KOZLU GARDEN’ da yapılan düğün organizasyonlarında evlenecek çiftler için hazırlanan balayı tatil paketi tarifeleri,

 

La Blanche İsland Otel – Güvercinlik

 

Crystal Green Bay – Güvercinlik

 

La Blanche Otel – Turgut Reis

 

Vogue Otel – Torba

 

Bodrum Holiday Restoran ‘larda güncel ücret tarifesi üzerinden %20,

 

Tekne Turları,Hamam, Sauna Hizmetleri, Tarihi Yerler Gezi Turları, Su altı Tüplü Dalış, Vip araçlarla yarım ada gezisi güncel ücret tarifesi üzerinden %30,

 

Bar Turları, Sapphire Club, Sebastiyan Posh Clup, Pasha Clup, Eskici Mandalin, Catamaran Without House güncel ücret tarifesi üzerinden %30,

 

Marina Yatchclup, Gemibaşı Restourant, Müdavim Restourant, Şahane Restourant, Memedof Restourant güncel ücret tarifesi üzerinden %30 oranında indirim uygulanacaktır.

 

Pırlanta ve Kuyumculukta inanılmaz indirimler

 

Kalite ve değer arayan KOZLU GARDEN çiftlerine özel Pink DİAMOND yapacağınız tüm mücevherat alışverişlerinde % 40 indirim.

 

Fotoğraf ve Video

 

Yurt içinde ise her zaman yeni lokasyonlar arayışında olmakla birlikte; 2017 sezonundan itibaren Kapadokya, Tuz Gölü, Isparta Lavanta bahçeleri, Salda gölü, İzmit Pembe Kayalar, Sakarya Kartepe, Abant Gölü, Yedi Göller, Bolu Gölcük, Safranbolu, Amasra ve Çekim platolarında çekimlerimizi gerçekleştirdik ve her geçen gün yeni lokasyonlar ekleyerek çekim alanlarımızı zenginleştirmekteyiz.

 

Video alanında uzman ekibimizle, reklam tanıtım alanından gelen tecrübelerimizi de harmanlayarak düğün hikayeleri ve düğün anında aktüel klipler çekmekteyiz. Hizmetlerimiz arasında aktüel fotoğrafçılık (Düğün anında Kamera ve Fotoğraf çekimi), Dış mekân ve stüdyoda albüm çekimi, Düğün Hikayesi Çekimi, Baby Shower çekimi, Trash Day çekimi, Save the date çekimi gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.

 

Firma olarak anlayışımız, sizlerin unutulmaz ve en mutlu günlerinizi kaydederek geleceğe taşımaktır. Alanında uzman kadromuz ve son teknoloji ekipmanlarımız ile yüksek kalite uygun fiyat politikasıyla sizlere hizmet vermekten gurur duyarız…