MHP’liler Gülsuyu ve şeker dağıttı

MHP Zonguldak İl Teşkilatı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Binası önünde vatandaşlara gül suyu ve şeker ikram etti.

 MHP İl Başkanı Hamdi Ayan partililerinde bulunduğu etkinlikte yaptığı konuşmasında, böyle anlamlı günlerde   “Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak Kutlu Doğum Haftası kapsamında bu manevi iklimi yaşayabilmek ve yaşatabilmek için buradayız.  Peygamber efendimizin peygamberliğinden bu zamana kadar vermiş olduğu İslam dinini yayma mücadelesinde bizlerde onların ümmeti olarak bizden sonraki nesillere aktarabilmek ve onlara iletebilmek maksatlı böylesi günlerde alanlardayız. Bu maneviyatı yaşamak bizden sonraki kuşaklara da aktarma gayreti içerisindeyiz. Dünya döndüğü sürece İslam inancı büyüyecek ve yoluna devam edecektir.” dedi.

Ayan, konuşmasının ardından partililerle birlikte vatandaşlara gül suyu ve şeker dağıttı. Etkinliğe MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Kurt, Türk Eğitim Sen İl Başkanı Şahin Ören ve partililer katıldı.      (Aykut KARA)