MUSLU'DA SÜPRİZ AYRILIK

Süper Ligin yeni ekiplerinden Muslu Belediyespor'da süpriz bir ayrılık gerçekleşti... Muslu Belediyespor'da Genel kaptanlık görevini yürüten Kaan Tan, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme play off finalinde Capeti Merkez Atölyespor'u 3-1 yenerek Süper Lige çıkan Muslu Belediyespor oynadığı futbolla Süper Ligde adından çok söz ettirdi. Antrenör Kerem Şenel ve Genel Kaptan Kaan Tan yönetiminde Muslu Belediyespor bu sezon  ligi 33 puanla 5'inci sırada tamamladı. Ligde başarılı bir performans koyan Muslu Belediyespor, lige yeni yükselmesine rağmen bir çok takıma kök söktürdü.

 Muslu Belediyespor'da yıllarca kaptanlık yaparak şampiyonluk yaşayan ve takımın Süper Lige yükselmesinin ardından Genel Kaptan olarak görevini sürdüren Kaan Tan, takımdan ayrılma kararı aldı. Tan, Muslu Belediyespor yönetimi ile görüşerek takımdan ayrıldığı bildirdi. Muslu Belediyespor yönetimi ise Tan'ın takıma vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek istiafasını oynayladı.

Muslu Belediyespor Genel Kaptanı Kaan Tan, ''Futbola başladığım yerde bitirmek ve sonrasında genel kaptan olarak görev almak bana inanan maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Kulüp Başkanı Arif Adıyaman, yönetici büyüklerim Osman Tan, Şerafettin Sarı,teşekkür ederim. Ayrıca futbolcu kardeşlerim ve hoca Kerem Şenel, muslubelediyespor camiasına 16 sene sonra yaşattıkları başarı içinde teşekkür ediyorum. Futbolda birleşmeler ne kadar güzelse ayrılıklarda o kadar değerlidir benim için. Muslu Belediyespor  yeri herzaman kalbimin en özel yerindedir istemedende olsa kırdığımız insanlar varsa herkese hakkım helal  olsun. 2 senedir beni deslekleyen muslubelediyespor taraftarların yeri bende herzaman ayrıdır. Onlara saygılarımı sunuyorum bundan sonraki süreçte takımlarına herzamankinden fazla desteği versinler çünkü muslubelediyespor camiası bu desteği fazlasıyla hak ediyor futbolun içinden kopma şansımız yok bundan sonraki süreçte zaman ne gösterir bilemiyorum belki hoca olarak yada yönetimsel olarak olurum''dedi. 
Emre Can Bayram