Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Trabzon’un Yomra ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak Kaşüstü Hastanesine kaldırılan Halkın Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü gazeteci Cevdet Akgün’ün ile İstanbul Vanilla Garden&Lounge sahibi iş insanı Ruşen Keleşoğlu’nun yeğeni 26 yaşındaki İrem Keleşoğlu yaşan mücadelesini kaydederek yaşama gözlerini yumdu. 
Nuray-Mustafa Keleşoğlu çiftinin en küçük kızları olan İrem Keleşoğlu üç gündür Trabzon Kaşüstü Hastanesinde yoğum bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyordu. Beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren İrem Keleşoğlu’nun organları ailesi tarafından bağışlandı.
İREM’İN ORGANLARI CAN KURTARACAK
Keleşoğlu Ailesi, genç yaşında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden kızları İrem’in organlarının başka bir hayat kurtarması için bağışladılar. İrem Keleşoğlu’nun kuzenleri Serkan-Muhsin Enes Akgün ve Murat Gülay organ bağışının hastanede tamamlanmasının ardından İrem Keleşoğlu’nun son yolculuğuna uğurlamak için Trabzon Araklı Kalecik’te ki evlerine cenazesini götüreceklerini söylediler.
İrem Keleşoğlu yarın Araklı Kalecik camisinde ikindi namazından sonra buradaki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Halkın Sesi Gazetesi olarak İrem Keleşoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.