ÖZEL HABER- Orman Genel Müdürlüğü Türkiye’de bulunan 28 Bölge Müdürlerine makam aracı olarak 2021 model Toyota jeep aldı.Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Külliye inşaatında harcanan paralara tepki gösteren ve muhalefet edenlere, “İtibarda tasarruf olmaz” sözü ile cevap vermişti. Orman Genel Müdürü Karacabey de Bölge Müdürlerine 2021 model Toyota Land Cruiser Prado makam aracı aldı.

Bayii satış fiyatı 2.156.000.-TL olan 2021 model Toyota Land Cruiser Prado Jeep’lerden Orman Genel Müdürlüğü Bölge Müdürleri için 28 adet aldı. Piyasa değeri toplamda 60 milyon 368 bin lira değerindeki 28 Jeep Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Şanlıurfa,Trabzon ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlerine teslim edildi.

2021 model lüks jeep makam aracına sahip olan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu aracını kullanmaya başladı. Orman Genel Müdürlüğünün Toyota firmasından jeepleri indirimli aldığı da öğrenilen bilgiler arasında. (Cevdet AKGÜN-Özel Haber)