TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ MEHMET TÜRKÇELİK İÇİN TÖREN YAPTI...

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 29 Ekim de vefat eden ve 30 Ekim de asri mezarlığa defnedilen 2010-2012 yılları arasında görev yapan eski başkanları Mehmet İzzet Türkçelik için bir tören düzenledi.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü kortlarında düzenlenen törende oldukça duygusal anlar yaşandı. Kulüp Başkanı Çetin Özçep'in açılış konuşmasıyla başlayan tören bir dakikalık saygı duruşu ile devam etti.

Daha sonra Başkan Çetin Özçep sözlerine şöyle devam etti: 67 Yıllık parlak bir tarihe sahip olan Kulübümüzde bir çok güzellikleri paylaştık ama yaşamın içinde ne yazıkki acıları da paylaşmak var.Mehmet Türkçelik arkadaşımız,başkanımız maalesef hiç beklemediğimiz,hazır olmadığımız bir şekilde aramızdan ayrıldı.Rahmetli Mehmet Türkçelik Başkanımız,67 yıllık kulüp tarihimizde görev üstlenen tüm başkanlar,tüm yöneticiler ve kulübün tüm mensupları gibi emek verdi,hizmet etti,fedakarlık isteyen bu görevi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf etti.Özellikle tesis gelişiminde kulübümüze sağladığı katkılar çok önemliydi.Bu gün burada aramızdan ayrılan Mehmet Türkçelik Başkanımızı kortlarımızdan uğurlamak için bir araya geldik.Tüm Başkanlarımız ,yöneticilerimiz ve kulüp üyelerimiz gibi Mehmet Türkçelik Başkanımız da unutulmayacak ve bu kulüp yaşadığı sürece anılacaktır.Ruhu şad olsun.

Daha sonra Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün eski Başkanları Tuğrul yıldız,Ramazan Yardibi,Kulübün Başkan Yardımcıları Serdar Aydan ve Rahmi Üder ile Kulübün duayeni Hamdi günvar ve Eski Tenis İl Temsilcisi ve ZOKEV Başkanı Zafer Kalafat söz alarak duygularını ve anılarını paylaştılar.