Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Devrek Karayolları bölge şefi Nevzat Korkut, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, Karayolları yetkilileri ve Bayburt Grup yetkilileri bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Ulupınar incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada;

“Kaymakamımız, bölge müdürümüz, başkanlarımız ve yetkililer ile bir araya gelerek Devrek ve çevresindeki yol ve kavşaklar için incelemelerde bulunduk. Bölge müdürümüzden ve inşaat firması yetkililerinden bilgi aldık.

İlk olarak 10 milyon TL nin üzerinde maliyeti olan Pınarönü Kavşağı inşaatına gittik. Burada tespitlerde bulunduk. Çevresindeki işletmelerin ve vatandaşlarımızın kavşakla ilgili endişelerini giderdik. Daha sonra Ataköy’ den Zonguldak makasa kadar olan ihalesi yapılan 63 km’ lik bölünmüş yolun sıcak asfalta dönüştürülmesi ve bu yol üzerindeki kavşak, menfez projeleri ve çalışmaları inceledik. Ayrıca Devrek Devlet Hastanesi önünde bir kavşak ve sanayi kavşağı projelendirilme çalışmaları hakkında bilgi aldık.” İfadelerine yer verdi.