Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle gazetecilerle bir araya geldi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni(ZGC) ziyaret eden Vali Bektaş, çalışan gazetecilerin gününü kutladı. Mithatpaşa tüneli konusuna da değinen Bektaş, tünelin tamamlanmasıyla trafik sorununun çözüme kavuşacağını söyledi.

Toplumu bilgilendirme ve algı konusunda gazetecilere büyük görev ve sorumluluk düştüğünün altını çizen Bektaş, Zonguldaklı gazetecilerden memnun olduğunu belirtti.  

Vali Bektaş, şunları söyledi:

“Zonguldak güne erken başlıyor. Hepiniz buradasınız, mutlu oldum. Gazetecilik ve basın araçları bir çok şeyin önüne geçiyor. Algı oluşturulmak ve yönetmek başlı başına bir iş. Algıyı doğru oluşturmakta gazetecilerin rolü var. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Zonguldak'ta kısa görev sürem içinde sizlerden memnunum. Kaleminizi ve klavyelerinizi dikkatli kullandığınızı biliyoruz. Gününüz kutlu olsun"

Konuşmasında Mithatpaşa tüneline de değinen Vali Erdoğan Bektaş, tünel çalışmasının başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ve Mithatpaşa tünelinin tamamlanmasıyla trafik sorununu çözüleceğini kaydetti. (Sermet Aksu)