CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Yeniceliler Derneğini ziyaret ederek destek istedi.

Şanal'a CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP ve İYİ Parti Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

"TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ"

Şanal'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman; "Belediyeden tecrübeli, başkan yardımcılığı görevi yapmış, dostumuz, kardeşimiz Şenol abimize çıkmış olduğu Belediye Başkanlığı yolunda Yeniceliler Derneği ve yönetimi olarak başarılar diliyoriz. Tecrübelerinden İnşallah yararlanacağız. Yolu açık olsun" dedi.

"DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM"

Yeniceliler Derneği'nden destek isteyen Şanal; "Yaşar Bey benim meslektaşımdır. İki makine mühendisi olarak zaman içerisinde ortak değerlendirmelerimiz olmuştur. Onun sosyal faaliyetleri Yeniceliler Derneği'nin aktif olmasında çok önemli bir rol ortaya koymuştur. Yeniceliler eskiden Karabük, Zonguldak, Bartın üçgenindeydi. 
Zonguldak'ta zaman içerisinde bölündü ama yine Yenice bizim içimizde sıcaklığını varlığını her an hissettiğimiz şirin  bir ilçemiz olmuştur. Biz bu şehrin insanları olarak kaderde de birlikteyiz. Huzur, mutluluk ortak günlerimiz çok. Onun için burada olmak Yeniceli hemşehrilerimizin Zonguldak'ta yaşamını kolaylaştırmak onların mutlu olmaları ile ilgili kurumsal faaliyetlerde bulunmak bize ayrıca onur verecektir. Hizmetler yapıp herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz. Yeniceli hemşerilerimizin de ucuz, kaliteli, adil hizmetlerden payını alacağının sözünü veriyoruz. El ele birlikte çok iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Katılımcı yönetim anlayışımız ile bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafedeyiz. Dolayısıyla Yeniceliler Derneği'nin  hemşehrilerimizin  talepleri ihtiyaçları bizim için önemlidir. Bu anlamda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sizlerin de desteği ile yapacağımız hizmetler daha iyi olacak" dedi.