Zonguldak Kızılay Başkanlığı ve Yeniceliler Derneğince 19 Nisan Pazartesi saat 20-30 ila 00.00 saatleri arasında Emral çarşısı bitişiğindeki Tekel Güzel Sanatlar Sergi salonunda kan bağışında bulunulacak.  

Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, “Sergi salonunda kan bağışı organizasyonunu tertip edilmiş olup, özellikle dernek üyelerimiz ve tüm hemşerimiz bu organizasyona kan vermek üzere davetlidir” dedi.

Başkan Karaman, şöyle devam etti:

“Unutmayalım, Bir kan bir can kurtarır. Ramazan ayı ve Covid 19 illeti aynı anda kan bulunmasındaki ciddi sıkıntılar yaşanmakta. Halkımızın  hassasiyet göstermesini beklemekteyiz.  Kime ne zaman bu kanın lazım olacağının bilinmez olduğunu hatırlatır tüm eş dost üye ve arkadaşları bu organizasyonda yerini almalarını bekliyoruz.

YASAKTAN MUHAF TUTULACAKLAR

Organizasyon süresince sokağa çıkma yasağından muaf tutulacağınızdan dolayı ve ortalama sayı tespiti açısından katılmayı düşünen arkadaşlarımızın Kilimli Karadon –Gelik: Serkan Akça, İmdat Akbıyık, Üzülmez: Şahin Bostancı, Aytekin Çakır, İlyas Kayalı, Selçuk Kayalı. TTK Merkez Atölyesi ve Kozlu: Sabahattin Davul, Satılmış Doruk, Mevlüt Davul, Bülent Bağbaşı, Mehmet Karaman, Mehmet Şık ve  Zeki Çatalçam arkadaşlarımıza mümkün dahilinde ulaşıp isim yazdırılmasını talep ediyoruz. Hayırlı ramazanlar diliyorum”