Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 100.kuruluş yılı olan 2019 yılında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının yüzyıllık geçmişini kapsayacak şekilde hazırlığı başlatılan kitap yazımı için Maden Mühendisi Yerel Tarihçi Ekrem Murat Zaman, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.

 

Böyle bir çalışma başlatılmasından dolayı Metin Demir’e teşekkür eden Ekrem Murat Zaman, Kitap yazımına katkı vermekten dolayı mutlu olacağını belirterek, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişine yönelik olarak elinde mevcut olan bir miktar bilgi ve belgeyi USB ortamında Metin Demir’e sundu.

 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, 100.Yılında odamızın, ilimizin, endüstri mirasımızın, yüzyıllık geçmişini rafine bir şekilde ortaya koyan kaynak bir kitap yapmayı hedefliyoruz. İlimizin geleceğinin planlanmasında Üyelerimize, Kamu kurumlarına, araştırmacılara kitabımız kaynak olacak. Maden Mühendisi Yerel Tarihçi Ekrem Murat Zaman da bu konularda çalışma yapan değerli bir yazarımızdır. Kendisinin kitabımız için vermiş olduğu, vereceği katkıları çok önemli buluyoruz. Kendisine yapmış olduğu ve yapacağı katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum dedi.