ZBEÜ Sağlık Kampüsünde, Türk Sağlık Sen yetkili sendika oldu. Sendika yetkilileriyle bir araya gelen Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı, yetkili sendika olduklarını belirttti.

Bağcı, açıklamasında, şunları söyledi:

"Gözünüz aydın Sağlık çalışanı arkadaşlarım, artık sahipsiz değilsiniz. Yetki emin ellerde, Türk Sağlık Sen'de, merak etmeyin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık  ZBEÜ Üniversite Hastanesi, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimliği Hastanesinde Türkiye Kamu-Sene bağlı Türk Sağlık-Sen yetkilidir. Şube Başkanımız Arzu Kara ve yönetim kurulu üyelerini ayrıca işyeri temsilcilerimizi tebrik ediyorum. Hak ve hakikat davasına gönül vermiş gönül erleri

pandemiye rağmen her türlü fedakarlığı yaparak canla başla çalıştınız sonunda yetkiyi aldınız. Hepinizi canı gönülden kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Bunun yanında üyelikleri ile bizlere destek veren siz Sağlık çalışanı arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim. Var olun sağ olun, sağlıcakla kalın. Yetkimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinize saygılar sunuyorum."

(Şebnem Saka)