Zonguldak 2019 yılı 1’inci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında Öğretmenevi’nde yapıldı.



Bektaş burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarını yasak alanlara çöp dökümü yaptığı için son kez uyararak, “Zonguldak açık hava çöplüğü olmuş. Sizler bunu göremeyebilirsiniz ama ben bunu görüyorum. Net söylüyorum. Derhal döktüğünüz çöpleri temizleyin. Rize’de bunu yaptım Zonguldak’ta da bundan sonra çöpünü yasal olmayan yerlere dökenlere ceza keseceğim. Aksi halde gazeteciliği ben yapacağım. Çöp dökeni teşhir edeceğim” dedi.

 Ankara yolunda yaşanan ölümlü kazalara da dikkat çeken Vali Bektaş, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’nin korkuluk ve bariyer açıklaması istedi. Ankara yolunda biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Bektaş, “Bütün bunlara rağmen ortada bir şey var. Bir kuşku var, bunun adı da korkuluktur. Bunu yapıncaya kadar biz bu suçtan beraat edemeyiz. Yani insan ölüyor. Ölen insanın geri gelme şansı yok” şeklinde konuştu.

“Seçilmişler 31 Mart’ta Karne Alacak”

Bektaş, seçilmişlerin karnelerini 31 Mart Yerel Seçimleri’nde alacaklarını belirterek, “Esas olan vatandaşın kanaati ve verdiği nottur. Ben seçime katılan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemize, yöremize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.