ZONGULDAKLI CURLİNGCİLER SİVAS'TA SES GETİRECEK

Curling antrenörü Mustafa Demir yönetiminde sporcular floor curling branşında ilk kez bir şampiyonaya katılmanın sevincini yaşıyor... Sporcular ilk kez katılacakları bu şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmeyi hedefliyor

Türkiye Curling Federasyonu tarafından 15 - 16 Mayıs tarihleri arasında Sivas'da  Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda Okullararası  Gençler Yıldızlar Floor Curling Türkiye Şampiyonası  düzenlenecek.

Zonguldak'tan ilk kez floor curling braşında antrenör Mustafa Demir yönetiminde Gençler kategorisinde Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yıldızlar'da ise Kozlu Alpaslan Ortaokulu ve Tej Koleji erkek ve kız takımı katılacak.

Antrenör Mustafa Demir yönetiminde kapalı tribünlerin altında bulunan pistte antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdüren sporcular yarışmalara hazır hale geldi. Demir ve öğrencileri Sivas'ta ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmeyi
hedefliyor. Zonguldaklı sporcular ilk kez katılacakları şampiyonada yaptıkları antrenmanlarla iddialı olduklarını gösterdi. 

Curling antrenörü Mustafa Demir,''Floor curlingde antrenmanlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Önümüzde bir şampiyonu var. Ben ve sporcularım bu şampiyonaya ilk kez katılacağız. Amacımız oraya iddialı bir şekilde giderek madalya ile dönmek. Biz bunu yapacak gçteyiz. Yıldızlar ve Gençlerde iyi bir takım oluşturduk. Bunu da müsabakalarda göstereceğiz''dedi. 
Emre Can BAYRAM