Sanat, magazin, iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin akın ettiği Siyah İnci Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerine verildi.

Taksim Sheraton İstanbul City Center’da "Küçük yaşta evlendirilen kız çocuklarına farkındalık yaratmak” adına düzenlenen gece sosyal sorumluluk adına çok önemliydi. 

Yıldızlar geçidine dönüşen gecede Elvan Kadıoğlu "Sektöründe En Başarılı Kadın Girişimci" ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde konuşan Zonguldaklı kadın girişimci Elvan Kadıoğlu, 140 kadının olduğu bir ekibin kurucusu olmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. Elvan Kadıoğlu, kırmadan yenileme yaparak kullanıcıların kendi evlerini nasıl yenilediklerini ve kurucusu olduğu Elvanın Dünyası ekibiyle birlikte kadınlara istihdam sağladıklarını anlattı. www.elvanindunyasi.com.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen işlemlerle ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti. Sosyal medya hesaplarıyla da vatandaşlara teknik destek verdiklerini ifade etti.

Elvan Kadıoğlu, Siyah İnci Ödülleri töreninde aldığı "Sektöründe En Başarılı Kadın Girişimci" ödülünün kadınların isterlerse başaramayacakları hiçbir şey olmadığının somut bir örneği olduğuu dile getirdi. 

Türkiye'nin her şehrinde en az bir kadın danışmanına sahip Elvanın Dünyası ekibi her geçen gün kadınlara alternatif bir istihdam sağlamaya devam ediyor. Proje ortağı Bianca ile de büyümeyi sürdürüyor.

Öte yandan Klass Magazin , Show Haber, Kanal7 Haber, Willma Elles , Taladro , Canfeza, Murat Övüç, Milliyet , Veysel Mutlu , Ceylan Koynat , Fundy, Tuğba Ünal , Decrat, Buğra Karaçam, Cansever ve Samara , Burak King, Mert Tatar , Canbay Wolker, Caylan Bozkurt , Ramiz , Fatih Bulut , Begüm Polat gibi isimler de Siyah İnci Ödül töreninde ödüllerine kavuştu.