Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri öğrenciler İzmir depreminde zarar gören depremzede çocuklara kırtasiye, maske ve dezanfektan malzemesi yardımı gönderdi.

BEÜ öğrencileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdi: 

“Çok üzülerek tanık olduğumuz bu depremde birçok canımızı, evladımızı , annemizi babamızı , dedemizi kaybettik. Bu kayıplar hepimizi yasa boğmuş ve boğmaya devam etmektedir. Elbette kaybedilen canları geri getiremeyiz . Ama en azından geride kalan kardeşlerimiz için bir faydamız dokunabilir. Bizde bu noktada bize verilen bu proje ödevini (Sosyal Sorumluluk Projesi)  hayata geçirmek istiyoruz. Geride kalan minik yürekler için bizimde ufak bir payımız olsun istedik. Çocuklarımızın uzaktan eğitim hayatına devam edebilmesi, depremin izlerini bir nebze olsun silecek kitap,defter,kalem ve aynı zamanda Covid-19 hastalığının şiddetli olduğu bu zorlu süreçte hijyenlerine daha dikkat etmeleri için maske ve dezenfektan göndermek istedik. Onların motivasyonlarını bir nebze yükseltmek için de elimizden geldiğince etkinlikler yapmaya çalıştık.
Amacımız, ülkemizde pandemi sürecinde yaşanan deprem bölgelerine dezenfekte ürünleri göndermek ve öğrencilerin eğitim aksaklıklarını gidermek için sunduğumuz bu projede her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek.”