Her yıl geleneksel hale gelen eski adıyla Sanat Okulu (Endüstri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi) Mezunları Vakfı (ZOTEV) aracılığı ile bu yıl yine bir araya geldiler. Ramazan Ay’ı olması nedeniyle her yıl yapılan Pilav günü bu kez iftar da birlikte oldular.

 

ZOTEV Başkanı Fikret Zaman konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi, “Hayatlarının önemli bir bölümü Sanat Okulunda geçen ve okulunu daima hatırlayıp şimdiki öğrencilere yardımcı olmak isteyen mezunlarımızın birlikteliği ile oluşan Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfının (ZOTEV)her sene Mayıs ayında düzenlediği Geleneksel Mezunlar günü etkinliği 11 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

  Okulda uluşma (Atölyeleri,Derhaneleri Gezerek Hatıraları Tazeleme) ile başlayan etkinlik Mezunlarımızla Söyleşi, Eski mezunlarımızdan okudukları dönemle ilgili okul hatıraları, Okula yapılması planlanan Eğitim Şehitlerimiz Anıtı ile ilgili sunum, 30 yıl üstü ile 50 yıl ve üstü mezunlarımıza plaketlerinin takdimi ile devam etti .Daha sonra İftar Yemeği için Zonguldak Öğretmenevine geçildi .İftar sonrası gelecek yıl buluşma için sözlenilerek ayrılındı.(Haber merkezi)