Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerinin ardından yeni seçilen yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Yine 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yaşar Tetiker ve Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay’ın da hazır bulunduğu ziyarette yeni yönetimin hayırlı olsun dileklerini paylaşan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, bölge sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Göreve yeni seçilen Yaşar Tetiker ve ekibine başarı dileyen Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, bölge sorunlarına birlikte çözüm bulmak için çalışacaklarını vurguladı.