Tüm yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, makamlarını minik öğrencilere devretti.

 Koltuğunu Yayla Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Efsa Şahin’e devreden Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, “Tüm camiamızın, tüm Zonguldak’ımızın, Türkiye’mizin ve özellikle sizlerin 23 Nisan Bayramınızı tebrik ediyorum. Hep mutlu olun, hep gülün ve hep neşe içerisinde olun. Siz yarının büyükleri bu makamları işgal edeceksiniz. İnşallah bizden daha iyi bu görevleri yerine getirerek ülkeyi hak ettiği yerlere önder ulus olmak adına sizlerin çabalarınızla ve gayretinizle gelecektir. Ben şimdiden sizlere kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bizlere düşen bir şey olursa bizler sizlerin ayaklarınızın daha yukarıya gitmesi noktasında ve ayaklarınıza güç vermek, bizlerin omuzlarınıza yükselmesine vesile olmak bizlerin en büyük vazifemizdir” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ise Tepebaşı İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Emin Bilge Kaan Aydın’a devretti. Vali Ayyıldız ve Milli Eğitim Müdürü Özbek tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.