İstanbul’da bulunan Zonguldak İli Devrek İlçesi Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Atasoy, Halkın Sesi Gazetesi Devrek Temsilcisi Ahmet Çimen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Atasoy ziyaretinde derneğin kuruluşundan bu zamana verdiği destekten ötürü Çimen’e plaket takdim etti.

Atasoy, “Bir Devrekli olarak bölgemizin adını İstanbul’da da elimizden geldiğince duyuruyoruz. Yakın zamanda İstanbul’da Devrekliler gecesi düzenledik. Derneğimizin açılışından bu yana bizlere hem maddi, hem manevi verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerden bir hatıra kalması adına hazırladığımız bu plaketi size takdim ediyorum. Tekrar verdiğiniz destekler için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çimen ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, Atasoy’un hediyesini kabul etti. Ziyaret ve plaket için teşekkürlerini sunan Gazeteci Çimen, “Bir Devrekli olarak böyle bir plaketi almış olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Atasoy plaketi Çimen’e takdim ettikten sonra ziyaretini tamamlayarak, Halkın Sesi Gazetesi Devrek Temsilciliği merkezinden ayrıldı.