Yapılan ziyarette Halkın Sesi gazetesi ortaklarından Mustafa, Özdemir, İşletme müdürü Temel Kıral ve gazeteciler hazır bulundu.

KARACA’’HALKIN SESİ ÖZEL HABERLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR’’

TGF heyeti adına başkan vekili Yılmaz Karaca şunları söyledi; Bugün Zonguldak’ta günlük ve haftalık gazetelere kısa ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Halkın Sesi gazetesinin en çok satılan ve istenilen gazeteler arasında önde geldiğini öğrendik. Kaliteli yayınlar ve okuyucuya hitap eden haberler her zaman satışta etkendir. Bu anlamda Halkın Sesi gazetesinin her türlü şartlara rağmen yayın hayatına devam etmesi önemlidir. Bizler yerel basının dertlerinde ve sorunlarında yanlarındayız. Herhangi sorun ve sıkıntılarında çözüme katkı veririz. Halkın Sesi tesisleri donanımlı , gazete daha önce renkli baskısıyla fark yaratmış. Bu yayınlarının da devamını dileriz dedi.

ÖZDEMİR’’GAZETECİ HER ZAMAN HEDEFTİR’’

Halkın Sesi gazetesi ortağı Mustafa Özdemir konuşmasında; Yıllardır gazetecilik yapıyorum, DHA bölge müdürlüğü ve devamında gazete sahibi olmak, sıkıntılarımızda ortak alarak yayın hayatını devam ettirmek sürecinde gazeteciliğimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Gazeteci her zaman hedeftir, biz de yaptığımız haberlerle hedef oluyoruz. Bugüne kadar çizgimizden hiç sapmadık, hep gazeteciliğimiz ön planda tutarak yayın yaptık. Zaman zaman sıkıntılar çeksek de , BİK’in Türkiye’de en çok ceza alan üç gazetesinden biri olsak da biz gazetecilik görev ve ödevlerimizi her zaman yapacağız. Halkın Sesi gazetesinde 12 sigortalı personel çalışıyor, biz onların sorumluluğunu taşıyoruz dedi.

Ziyaret basın ve gazetecilik üzerine konuşmalarla devam etti.