Zonguldaklı Antrenör Hilal Yamak, Ağustos ayında üçüncü kez Milli takımda Antrenör olarak görev yapacak. Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilk kez Milli takım düzeyinde görev yapan Yamak, Antrenörlüğünün yanı sıra faal olarak sporculuk yaşamını sürdürüyor.

Zonguldak’ta yapılan turnuvalarda erkek rakiplerini dize getiren Yamak, aynı zamanda Antrenörlük yaşamını da başarıyla sürdürüyor.

Başarılı Antrenör Milli takımda ilk görevini 3-7 Temmuz tarihleri arasında Sırbistan’da yaptı. Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’nda Milli takım Antrenörü olarak yer alan Hilal Yamak, Halil Adam’la beraber yıldız kızlardan sorumlu olarak görev aldı.

Milli takım Antrenörü olarak ilk deneyimini Sırbistan’da yaşayan Yamak, sporcularına verdiği taktik ve moralle derece çıkartmalarına katkı sağladı.

Temmuz ayında ikinci görevini alan Zonguldaklı Antrenör, 12-18 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası’nda yer aldı.

Milli takım Antrenörü Hilal Yamak’a Türkiye Masa Tenisi Federasyonu üçüncü görevini verdi bile. 28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenecek olan 21 Yaş altı Balkan Şampiyonası’nda Milli takım Antrenörü olarak görev alacak.