Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti geçtiğimiz gün MHP İl Yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.” Önümüzde yerel seçimler var, bu seçimler tüm siyasi partiler için önem arz ediyor, biz sizlere bu seçimlerde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuşan cemiyet başkanı Akbıyık’tan sonra bir teşekkür konuşması yapan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “başta başkan Akbıyık olmak üzere tüm gazeteciler cemiyeti üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Ayan, sözlerine şöyle devam etti:

 

Gazeteciler Cemiyeti köklü bir kuruluş ve bizim için önemli bir cemiyettir. Biz yönetime geldiğimizden günümüze kadar hep Zonguldak’ın birlik ve beraberliği noktasında söylemler geliştiriyoruz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu tahmin ediyoruz. Bir yemek organize ettik ve Zonguldak’taki tüm sivil toplum kuruluşlarını davet ettik ve onlarda katıldılar. Önemli olan bizim neler yaptığımızı, neler yapmaya çalıştığımızı onlara anlatmamız ve onlarında anlayabilmeleriydi. Bu noktada başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

 

ZONGULDAK HERGEÇEN GÜN KAN KAYBEDİYOR

 

Zonguldak’ta birbirine çelme takmak isteyen çok insanlar var bunların önüne geçmek lazım. Zonguldak her geçen gün kan kaybediyor. Buradan muhalefet partisinin milletvekillerine bir şey söylemek istemiyorum adı üzerinde muhalefet fazla bir şey yapamıyorlar ama iktidar partisinin milletvekilleri başta olmak üzere bir sahipsizlik söz konusu sitemlerimiz onlara. Siyaseten muhalefet olarak bizlerinde görevini iyi yapması gerekiyor. Hataları eksikleri dile getirmemiz gerekiyor.

 

ZONGULDAK ADI KÖTÜ ANILIR BİR ŞEHİR OLMAYA BAŞLADI

Zonguldak’ın gerek ekonomik kriz anlamında gerekse sosyal anlamda son zamanlarda adı kötü anılan bir şehir olmaya başladı. MHP olarak Zonguldak’ımızın önünün açılması noktasında her türlü fedakârlığı yapabileceğimizi size söylemek istiyoruz. Bizim hassasiyetimiz Zonguldak.

 

MHP İL, İLÇE YÖNETİMİ BİR BÜTÜNDÜR

 

MHP  İl, İlçe örgütleri bir bütündür. Davanız aynı yol arkadaşısınız. Beraberliğin püf noktası işleri birlikte yürütebilmekte ve paylaşmaktadır. Bazı arkadaşlar il ve ilçe yönetiminin arasında problem varmış gibi lanse ediyorlar. Bir problem olsa bu arkadaşların bunda ne karı olacak ben işin o kısmını anlamıyorum. Siyasi görüş farklılığından dolayı olduğunu düşünüyorum. Gerek merkez ilçedeki arkadaşlarımız olsun gerekse diğer ilçe başkanlarımız olsun bizim aynı dava için mesai harcadığımız arkadaşlarımızdır. Başkanlık ilişkisinin dışında ağabey, kardeşlik ilişkilerimizde vardır kimseyi aramıza sokmayız. Nifak tohumu ekmek isteyenlere izin vermeyiz.