Bilindiği üzere 5 Aralık 2014’ten bu yana Halkın Sesi Gazetesi’nde haftada iki gün olmak üzere köşe yazısı yazarak siz okurlarla buluşuyorduk.

CHP Genel Merkezi’nin 7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri ile ilgili olarak ilimizde kontenjanlı eğilim yoklaması yapılması kararı, aday adayları arasında seçim yarışını başlattı.

Dostlarıma, partili üye arkadaşlarıma, dürüstçe açıklıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir dönem ilçe başkanlığını da yapmış sadık bir üyesi olarak ön seçim çalışmalarında milletvekili adayı eski il başkanı Halil Furat’ı desteklemek üzere taraf oluyorum.

Köşemde, taraf tuttuğum adayı desteklemek ya da diğer adayları eleştirmek adil olmaz, haksız rekabet oluşturur, parti disiplinine zarar verir düşüncesiyle yazılarıma ön seçim sonuçlanıncaya kadar ara veriyorum.

Ön seçimin her zaman doğru sonuçlar vermese de en demokratik yöntem olduğu bilinciyle davranacak olan CHP’nin onurlu her bir üyesi oyunu kullanırken;

CHP’ye sadakatle bağlı, koşullar ne olursa olsun asla partisini terk etmemiş.

Paranın ve servetin gücüne değil, bilginin, emeğin ve vefanın adaylarına oy verecek.

Ve seçimin kazananları kim olursa olsun 13 yıldır çok kötü yönetilmekte olan bu iktidardan bir an evvel kurtulmak için genel seçimlerde küsmeden, kırılmadan canla başla çalışarak milletvekillerini meclise, CHP’yi de iktidara taşıyacaktır.

Tüm adaylara başarı dileklerimle.