Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nin Başarılı Tiyatrocuları Akdemir’i Ziyaret Etti


 

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde  (BKM) yetişen Tiyatrocu gençlerden Sevdagül Demirci ve Neslihan Çoban BKM Müdürü Abdullah Bakır ile beraber Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ettiler.

BKM Müdürü Abdullah Bakır yaptığı açıklamada Sevdagül Demirci Erzurum Atatürk Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Yazarlık Ana Sanat Dalını 1.likle, Neslihan Çoban yine Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalını kazanmışlar. Yıllardır bizimle olan gençlerimizin başarıları bizleri mutlu etmiştir. Onlara başarılarının devamını diliyor Zonguldak’ımızı en iyi şekilde tanıtacaklarına inanıyorum dedi.

2 genç tiyatrocu ise “iyi ki Zonguldak’ta BKM var. Her zaman evimiz gibiydi inşallah ileride Zonguldak adına güzel projelere imza atar şehrimizi en iyi şekilde temsil ederiz. Başta Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, BKM Müdürü aynı zamanda Genel Sanat Yönetmenimiz Abdullah Bakır,  Yönetmenimiz Fedai Madan ve tüm BKM ailesine teşekkür ederiz” diye konuştular.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de BKM çalışmalarını her zaman takip ettiğini, başarılı çalışmalarıyla halkın beğenisini kazanan, genç tiyatrocularının yurt dışından ve yurt içinden turne teklifi alması, BKM Oyun Grubunun aynı şekilde  “Şahları da Vururlar” adlı oyununun bir çok ilden davet aldığını en son Adana Büyükşehir Belediyesi’nden sonbaharda Tiyatro Festivaline davet edilmesi  Zonguldak  adına güzel bizler içinse gurur kaynağımız olmuştur” dedi.

Tiyatro yazarlık ve oyunculuk bölümünü kazanan gençlerimizi de kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Onlar ülkemizin ve şehrimizin geleceğidir, diye konuşarak gençlere kitap armağan etti.