Zonguldaklı rap sanatçısı 23 yaşındaki Duhan Koç; protest, melenko ve sokak sanatının yer alacağı 12 parçalık albüm çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Zonguldak'ta bir ilke imza atacak olan rap sanatçısı Duhan Koç, Mayıs ayı içerisinde albümün tüm müzik marketlerde yer alacağının müjdesini verdi.

Rap sanatçısı Duhan Koç, Halkın Sesi Gazetesi Muhabiri Emre Can Bayram'a albüm hakkında açıklamalarda bulundu.

''Zonguldak'ta bir ilke imza atmanın heyecanını yaşıyorum''

Zonguldaklı rap sanatçısı Duhan Koç, ''Uzun zamandır bu albüm için uğraşıyorum. Albümün her şeyi tamamlandı. 12 parçalık bir albüm olacak. İçerisinde protest, melenko ve sokak sanatı yer alacak. İnşallah Mayıs ayı içerisinde rap albümümüz tüm müzik marketlerde olacak. Ayrıca albümümüz, internet üzerinden de Itunes, Google Play, Amazon, Spotify satışa çıkacak. Zonguldak halkının da bana destek vererek bu albüme destek çıkmasını bekliyorum. İnşallah albümden sonra da güzel projelere imza atacağım. Zonguldak'ta bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum'' dedi.

''Ünlü youtuber Reymen'le bir konser vermeyi düşünüyorum''

Albümün ardından Zonguldak'ta konser vermeyi düşündüğünü ifade eden Koç, ''Albümün ardından yaz ayında bir konser vermeyi düşünüyorum. Aklımızda güzel isimler var. Güzel projelerimiz var. Çalışmalarımız var. Şartlar olgunlaşırsa ünlü youtuber Reymen'i de Zonguldak'a davet ederek bir konser vermeyi düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda şartlar olgunlaşırsa bunun müjdesini vereceğiz'' şeklinde konuştu.

''Zonguldak halkının rap müziğe ilgi göstermesini bekliyorum''

Rap sanatçısı Duhan Koç, Zonguldak halkının rap kültürüne ilgi göstermesini istediğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Zonguldak'ta rap kültürü yok denecek kadar az. Başladığımda 3 - 4 kişi rap yapıyordu, şu an benden başka kimse yok. Bunun artması için de çaba sarf ediyorum. Ben Zonguldak'ın öz evladıyım. Bir şeyler yapıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Zonguldak halkının da biraz daha rap müziği dinleyerek ilgi göstermesini bekliyorum.''

Emre Can BAYRAM