Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu “İyiliğin Gücü” isimli tiyatro, yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin sanat diliyle gösterdiği çaba, büyüklerden tam not aldı. 

10. sınıf öğrencilerinin “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi” alanı kapsamında ‘Dramatik Etkinlikler’ dersinde hazırlamış olduğu “İyiliğin Gücü” adlı proje, Çaycuma Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla hayata geçirildi. Öğrenciler, özenle hazırladıkları Çocuk tiyatrosu ve dans gösterisini Çomranlı İlkokulu, Çayır İlkokulu ve Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokullarında sahneledi.

HASTANEDEKİ ÇOCUKLARA DA SUNUM YAPTILAR

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sezgin Mutlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nagehan Odabaş’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencileri davet ederek hastanedeki çocuklara da ‘İyiliğin Gücü’ adlı tiyatro gösterisini büyük beğeniyle sundular.

Okul Müdürü Satılmış Bozkurt, projenin uygulanmasında emeği gecen Müdür Yardımcısı Şengül Tezgel, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenlerimiz Yeliz Üçer ve Merve Kocak’a, 10. sınıf öğrencilerimize ve bizleri davet eden Başhekim Op. Dr. Sezgin Mutlu ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nagehan Odabaş’a ve hastane personeline teşekkür etti.

Sanatçı ruhlu öğrencilerin çabası, velilerden tam not aldı.

Haber: Abdullah Karabacak