Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde söz yazarı ve bestekar olan ses ve bağlama sanatçısı Hayrettin Bilir “Neredesin?” isimli şarkısının klip çekimlerini tamamladı.

Klip Yönetmenliğini Lens Medya Prodüksiyon adına Ergin Özkul’un üstlendiği klibin, Müzik Yönetmenliğini ise Yavuzhan Somuncu üstlendi.

Sözü ve bestesi Hayrettin Bilir’e ait olan şarkının klip çekimleri Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gerçekleşirken, klip izleyenlerden tam not aldı.

Buna benzer onlarca bestesi olan bağlama sanatçısı Hayrettin Bilir klip heyecanını paylaşırken; “ Bu benim çaldığım ve seslendirdiğim ilk klibim. Klibimin heyecanını yaşıyorum. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu tür türkülerin sözleri kolay ortaya çıkmıyor. Her bir sözün yaşanmışlığı vardır. Gerek ağlayarak, gerek gülerek bunları yazıyoruz. Zonguldak’ta sanatçılara pek destek ve önem verilmiyor. Özellikle Çaycuma’da yerel yönetimlerden tutunda, siyasetçilere kadar hepsini işin içine katabiliriz. Ben buradan yerel basınımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarında desteği olmasa sanatçıya önemin değeri ortaya çıkmayacak. Ben yeniden destek veren, izleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.