Ressam Mustafa Kurmalı “Suretler” adlı kişisel resim sergisini 07 Mayıs 2022 Cumartesi günü Saat:13.30’dan 08 Mayıs 2022 Pazar günü Saat:22.00’ a kadar Esas 67 Burda AVM girişinde yer alan sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Tuval üzerine akrilik boya ile yaptığı kadın erkek suretlerinin yer alacağı sergide 12 eserinin sergileneceğini belirten Kurnalı, “Özgün yorumlamalarımla resmettiğim çok özel çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Resim sanatına gönül verenleri ve bu anlamlı sergiyi görmek isteyen herkesi bekliyorum" dedi.

Mustafa Kurmalı kimdir?

1975 Yılında  Zonguldak’ta dünyaya geldi. 1996 Yılında Heykeltraş - Ressam Orhan İLYAS’dan özel ders  aldı.. 2000 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünü bitirdi ve aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda atanarak Öğretmenlik görevine başladı, Çalışmaları, 2017 yılında, Bedri Rahmi EYÜBOĞLU ve Devrim ERBİL’İn de eserlerinin bulunduğu İstanbul NişArt galeri “Think” karma sergisinde ilk kez sanat severlerle buluştu. Bunun yanı sıra Karikatür alanında da  birçok yarışmaya katıldı dereceler aldı sergilere katıldı. Halen Zonguldak ilinde resim öğretmeni olarak görev yapmaktadır.