Antika Organizasyon tarafından ilk kez Zonguldak’a gelen Birsen Tezer, dün Atatürk Kültür Merkezi’nde(AKM) sevenleriyle buluştu.

Kendine has sesi ve yorumuyla tanınan Birsen Tezer,  en sevilen şarkılarını Zonguldaklılara söyledi. Tezer, ‘Kendi Kendime’, ‘Çal Kapımı’,  ‘Delikanlı’,  ‘Aşk Bu Değil’  gibi en sevilen şarkılarını söylerken ayrıca Hüsnü Arıkan’nın şarkılarını da sevenleri için söyledi.  Konserin son bölümünde kanun çalan Tezer, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

“ÇOK GÜZEL ENERJİ OLAN BİR SEYİRCİYDİ”

Konser sonrası Halkın Sesi’ne konuşan Birsen Tezer, “Mükemmel bir dinleyici vardı. Konser sonrasında arkada sohbet ettiğimizde, ilk defa uzun bir aradan sonra ‘Aşk Bu Değil’i şarkısını yerinde söyleyen bir seyirci vardı. Çok güzel enerji olan bir seyirciydi. İlk defa geldim, umarım yine gelirim. Farklı yerlerde konserler veriyoruz, bizi sevenlerle bir araya gelmek çok güzel” dedi.

TEZER İLE MERCAN BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak’ın sevilen yerel sanatçısı Burhan Mercan, konser sonrası Birsen Tezer ile bir araya geldi. Birsen Tezer, Mercan’ı İstanbul’a davet ederken, Mercan, bu davetten dolayı mutlu olduğunu ve önümüzdeki ay İstanbul’a Tezer’i ziyaret edeceğini ifade etti.

Aycan KARADAĞ