Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen kahvaltı Maden Mühendisleri Odası Lokalinde yapıldı.

Gerçekleştirilen kahvaltıya Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Zonguldak Kültür ve Eğitim Derneği (ZOKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Öztürk, dernek üyeleri ve tüketiciler katıldı.

Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Geleneksel olarak üyelerimizle, dostlarımızla kahvaltıda bir araya geliyoruz. Ülkemizde teknolojinin gelişmesi ile birlikte soygunlarda maalesef arttı. Her gün yeni bir soygunla yeni bir yöntemle karşılaşıyoruz. Tüketicilerimiz farklı yöntemlerle her gün soyuluyor. Buna karşı çıkmak için dernek olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Kentimizde sağlıklı bir çevrede yaşama hakkımız maalesef yok. Sıkıntılarımız devam ediyor. Özgür ve çağdaş kent yaşamını maalesef Zonguldak’ta oluşturamadık. Bu anlamda da biz kentteki yerel yönetimleri sürekli uyarıyoruz ve uyarmaya da devam edeceğiz. Kenti yönetenler bundan biraz rahatsız oluyorlar ama yine de her koşulda kentteki insanların daha çağdaş yaşamı için Zonguldak halkının bunu yaşamasını hak ettiğini düşünüyoruz. Çünkü biz yerin yüzlerce metre altında çalışan emekçileriz. Dolayısıyla en güzel yaşamı hak ediyoruz. Bu kenti yönetenlerin çok daha özverili çalışmalar yaparak kenti daha çağdaş hale getirmeleri için bizde tüketici hakları derneği olarak gördüğümüz yanlışları söylemeye devam edeceğiz” dedi. (Umut Erses)