Halkın Sesi Gazetesinde bundan sonra bende sizler ile birlikte olacağım. Yıllardır takip ettiğim, doğduğum büyüdüğüm kent hakkında bilgilere ulaştığım bu güzel platformda olmak ve okuyuculara bir nebze olsa fikir verebilir olabilmenin haklı heyecanı ile herkesi selamlıyorum.
37 Yaşındayım. Üniversite yıllarına kadar Zonguldak’ da ailemle yaşadım. Ailem ve tüm akrabalarım Zonguldak’ da. 80 yılı aşkın süredir bu şehirdeler. Emektar saat tamircisi bir babanın oğlu olarak 2000’ de Bursa’ ya endüstriyel elektronik okumak için gittiğim ilk gün içimdeki o burukluk hala hissediyorum. Çünkü okumaya gidip geri dönenleri olmadığını biliyordum, benim içinde pek farklı olmadı.
2 yıl Bursa deneyiminden sonra taşı toprağı altın deyip İstanbul’ a gelenlerdenim bende. 2002’ de gerçek hayata “ merhaba “ dediğim metropol yaşantısının içinde buldum kendimi. 2 yıl bir fabrikanın tüm üretim süreçlerinde çalışıp yurt dışına ihracat deneyimlerimden sonra henüz 20 yaşındayken gençlik heyacanı ile kendi şirketimi kurdum ve ticarete atıldım. Zonguldak ve İstanbul’ da bir çok iş yaptım ancak ülkenin ekonomik durumu ve genç yaşın talihsizlikleri ile 20 yaşında ticarete atılıp 22 yaşında bu sevdadan vazgeçtim.
2004 yılında Aria ve Aycell GSM operatörlerinin birleşiminde ve A ve A ( şimdiki Avea hatta Türk Telekom ) ilk çalışanlarından biri olarak müşteri hizmetleri departmanında çalışmaya başladım. 11 yıl sonunda Dış Kaynak Firma Yönetimi, İnsan Yönetimi, Kriz Yönetimi, Proje Yönetimi, İzmele ( monitoring) Yönetimi ile birlikte uluslararası firmalar ve operasyonlar arası iletişim , koordinasyon faaliyetlerini yönettim. Bu süreçte Lisans ( İşletme ) ve Yüksek Lisansımı ( Yönetim Organizasyon) tamamlayarak bilimsel olarak “ Krizi Yönetiminin Çağrı Merkezi Üzerindeki Etkileri “ üzerine bir çalışma yayınladım ( Beykent Üniversitesi).
2015 yılında evlendim, aynı yıl iş hayatım ile ilgili yine radikal bir karar alarak finans sektörüne transfer oldum. 5 yıldır da bu sektörde Analiz ve İzleme Yönetmeni olarak çalışmaktayım.
Gerek iş gerekse seyahati sevmem nedeniyle ülkemizin neredeyse gezip görmediğim şehri, ilçesi kalmadı diyebilirim.
Yaklaşık 10 yıl işlerimle birlikte ulusal bir kanalda gezi programı ve bu programa ait forum sitesinin yönetimini yaptım.
Ülkemizi gezdikçe aslında bize gösterilenden çok daha güzel bir memleketimizin olduğunu, memleketimizden de güzel insanlarımız olduğunu gördüm. Bugün Edirne’den Kars’a, Trabzon’dan Bingöl’ e,Çanakkale’ den Konya’ ya her yerde konaklayacağım, yemeğini yiyip, çayını içeceğim dostlar biriktirdim.
Bu sebeple mesleğim haricinde toplumsal olaylar ve memleketimizi ilgilendiren her konuda taşın altına elimi korkmadan soktum. Resmi, gayri- resmi üstü kapalı ve direkt tehditler aldım ancak yolumdan hiç vazgeçmedim. Zamanla bunlara da yazılarımda yer vermeye çalışırım.
Mesleğimin belki hastalığı belki de artısı olan gözlem yeteneğimin iyi olduğunu söyleyebilirim.
Günler geçtikçe bu detaylara girmeye çalışırım.
Ve şimdi buradayım, Halkın Sesi’nde. Bu platformda sizler ile “Kurumsal Hayat” , “Teknoloji”,”Ekonomi - Finans”,” Ülke ve Şehir Gündemi” , “ İş dünyası” ve “ Eğiitim” ve “ Telekominikasyon” gibi geniş bir yelpazede tecrübe ve ön görülerimi paylaşacağım.
Ve sizlerden birde beklentim var. Yazılarım ve gündeme gelmesini istediğiniz tüm konular için bana sosyal medya veya [email protected] adresinden çekinmeden yazın. Defans yapmadan, her bir iletiyi özenle okuyup yanıtlayacağımı belirtmek istedim.
Şimdilik bu kadar… Sevgiler..