Paralel denince akla ilk olarak gelen Gülen Cemati’dir, ben böyle bir paralel yargıdan değil, PKK Yargıtay ile ilgili bir yorum yapacağım.

Terör örgütü, Hakkâri’de var olan Oremar ve Avaşin mahkemelerinin sayısını beşe çıkarmış. Çözüm sürecinde yaşanan son gelişmelerin ardından kurulan Kanireş, Zagros, Şakitan mahkemelerinde de davalara bakılmaya başlanmış.

PKK terör örgütü Hakkari de kontrolü öylesine eline geçirmiş ki, yargılama önemli bir konu içeriyorsa uyuşmazlığa Murat Karayılan bakabiliyor.

Paralel Devlet kuran PKK terör örgütünü bu günlere hangi şımarık siyaset tarzı getirdi?
Bakınız; Milli Görüş fikrinin ağababası Necmettin Erbakan Kürt Meselesi konusuyla ilgili olarak ne demiş:

“Kürt ırkından olan kardeşlerimiz, İngiliz, Amerikan ve siyonist oyununa aldanmasınlar. Bunlar bugün özgürlük, insan hakları derler, yarın kendi çıkarlarına bu olayı kullanırlar. Çok affedersiniz domuzdan post gavurdan dost olmaz.”

Ey Tayyip Erdoğan, tamam Milli Görüş gömleğini çıkardım diyerek iktidar oldun ancak kadro olarak Milli Görüş kadrosunu bütün noktalarda değerlendirme mecburiyetinde kaldın. Hiç mi hocanın sözleri aklında kalmadı? Bu oynanan oyun çözüm falan değildir. PKK terör örgütü hiçbir zaman soğuk savaş gömleğini çıkarmayacak. Gör artık bu gerçeği, gör ülke elden gidiyor. Bakarken artık bir de gör be Cumhurbaşkanımız.

Kürt Dili Eğitimi en önemli taviz olmuştur. Böyle giderse Türk’üm demeye insanlarımız çekineceklerdir, korkacaklardır. Şunu iyi bilin; bu millet öyle bir millettir ki bir takım olayları bir yere kadar kabullenir. Ancak özgürlük için, toprak bütünlüğü için, bayrak için her şeyini verir, gerekirse çatışır.

Bakın bugüne kadar MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Ülkü Ocaklarını MHP Teşkilatlarını terör konusunda durduruyordu. Ancak Bahçeli de artık Türk Milliyetçilerini durduramayacağını görünce adeta yol verecek söylemde bulunuyor.

MHP bana göre, AKP ovasına kendi denizinden akan suyu artık kendi denizine doğru yeniden akıtacak, barajların önünü açacak ve MHP 2015 yılı 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek genel seçimde yüzde 21 oy alacaktır. Belki de MHP oylarının gerçek yüzdesi yüzde 40’lara kısa bir sürede ulaşacaktır.

MHP bana göre Merkez Parti olmayı başardığında Sağ seçmen mutlaka MHP’yi tercih edecektir.

MHP Kürt kardeşlerimizin içinde bulunduğu Siyonist oyun konusunda farkındalık yaratıp çözümü halkla bütünleşip Başbuğ Türkeş’in çizdiği gibi çözecektir.

Nasıl mı çözüm?
32. Gün programında Mehmet Ali Birand ile yaptığı söyleşide Alpaslan Türkeş açıklamıştı. Merak eden internet ortamından görebilir, dinleyebilir.

Ülkemizde Milli Düşüncenin iki lideri Türkeş ve Erbakan, tecrübesiyle böyle bir bakış açısında buluşmuşsa Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkarı buradadır.

AK Parti kendine göre bir çözüm yolu bulduğunu sansa da çözüm süreci ileride telafisi mümkün olmayan derin yaralara sebep olacaktır.

Paralel Devlet kurulmuş. Yalandan Paralel Devlet aramanın mantığını yoktur. Bana göre devletin Türk-İslam dünyasının lider olması idealimizden sapmaktır.

Türk- İslam ülkücü büyük bir mefkûredir. Belki ulaşılması çok güç bir idealdir ancak yine de bir hedeftir. Hedefsiz toplumlar yoktur.

Bugün AKP iktidar, yarın da iktidar olamazsa ne olacak?