AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney’in “Ak Parti Merkez İlçe Başkanı ortamı geriyor” açıklamalarına tepki gösterdi.

Seçim atmosferinde centilmence bir yarışın olduğunun altını çizen Ak Partili Çağlayan buna rağmen doğru ve gerçekleri dile getirmelerinin ortamı değil, CHP İl Başkanını gerdiğine dikkat çekti.

“GERÇEKLER MUHATAPLARI GERDİ”

CHP’nin il başkanı bizim ortamı gerdiğimizi söylemiş. Şuandaki seçim atmosferi bizce gayet nezih bir ortamda ilerlemektedir. Seçim ortamı centilmence bir yarışa sahne olmaktadır. Bizi yaptığımız açıklamalar vatandaşımızı ve ortamı germemektedir. Ama anladığımız kadarıyla yaptığımız açıklamaların gerçekçiliği ve doğruluğu muhataplarını germiş görünmektedir. Açıklamaların doğruluğu ve gerçekliği ile ilgili söyleyecekleri varsa bunu dile getirsinler. Ortamı germekle bizi itham etmesinler. Kaldı ki şuan ki seçim ortamı gayet nezih şekilde devam etmektedir.

Hatta biz Ak Parti olarak seçim propagandamızı çevreci bir kampanya şeklinde sürdürmekteyiz. Mahallelerdeki seçim bürolarımızın haricinde görüntü kirliliği oluşturacak herhangi bir bayraklama yapmamaktayız. Sadece bir tane aracımız ise kısık sesle propaganda yapmaktadır. Ben diğer partileri de çevreci bir kampanyaya davet ediyorum. Seçime girilirken son haftanın nezaket içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

“ALÇAK DİYEREK KENDİLERİ GERDİLER”

Bu zaman kadar bizim ağzımızdan seçmene dönük, CHP veya başka partilerin seçmenlerine yönelik hiçbir açıklama olmamıştır. Fakat kendi adayları, kendilerine çalışmayan kişileri baskı altın almak, Mobbing uygulamak kaydıyla germeye çalışmaktadır. Kendileri seçmeni ‘Alçaklar’ diyerek tehdit etmektedir. Bunlardan kaçınmalarını ve seçim ortamını bozmayarak Demokrasi Bayramının tadını kaçırmamalarını rica ediyoruz” dedi.