Adalet Kalkınma Partisi(AKP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Doktor Selim Alan’ı Bugün Açıklıyor…
AKP “Sağ” Gösterip “Sol” Vurdu!


Adalet ve Kalkınma Partisi’nde “Zonguldak Belediye Başkan Adayı kim olacak? sorusu bugün cevabını buldu. Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar ile AKP İl Başkanı Zeki Tosun arasında tercih yapması beklenen AKP Genel Merkezi, sürpriz bir kararla Doktor Selim Alan’ı Zonguldak Belediye Başkan Adayı  gösterdi. 


Aday adaylığı sürecinde “Zonguldak’ta sağdan ve sol tandanslı seçmenden oy alacak tek aday benim” şeklinde propaganda yapan Kızılay Kan Merkezi eski Müdürü Doktor Selim Alan’ı Zonguldak adayı gösteren AKP Genel Merkezi tüm tahminleri çürüten bir karara imza atarak herkesi şaşırttı.


YARIN AÇIKLANIYOR


Yaklaşık 13 senedir Kızılay Zonguldak Şubesi Müdürlüğü yapan Ömer Selim Alan, bugün Ankara’da AKP Genel Merkezi’nde yapılacak İl Başkanları Toplantısı'nda kamuoyuna açıklanacak. Evli ve 2 çocuk babası Alan, 4 yıl süreyle Zonguldak Kömür Spor’un kulüp doktorluğunu yaptı.



Halkın Sesi’ne konuşan Selim Alan, “Sloganımız hep birlikte yeni bir Zonguldak. Güzel bir Zonguldak için yola çıkıyoruz. Zonguldaklıların hayır duasını almaya geliyorum. Bana güvenenlere teşekkür ediyorum” dedi.