CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, seçimlere sayılı gün kala seçim çalışmalarını hızlandırdı.

İlk olarak Yeşil mahalle’de vatandaşlarla buluşan Şanal, daha sonra Metropoliten Zonguldak Belediyeler Birliği İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti. Şanal, son olarak Asma taksi Durağı’nda taksici esnafı ile bir araya geldi.

Şanal'a Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Ziyarette konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı, "İyi işler yapmak istiyoruz. Kurduğumuz meclis listesi Şampiyonlar Ligi gibi oldu. Biz insanlara 6 şeritli yollar. Ruhsuz binalar vaat etmiyoruz. İnsan odaklı hizmetler yapmak istiyoruz. Sizlere güvenerek ağzımızı musluğa dayayarak su içeceğiz dedik. Sizlere güveniyorum. Asfalt tesisi yaparak kendimiz üreteceğiz ve yollarımızı asfaltlayacağız. Kızlar plajını 6 ay içerisinde tamamlayıp Zonguldak Belediyesi'nin sosyal tesisleri olarak Zonguldak halkına kazandıracağız" dedi.

ASMA TAKSİ DURAĞI’NDA ŞANAL ZİYARETİ

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Asma Taksi Durağı'nı ziyaret ederek taksici esnafı ile bir araya geldi.

Taksici esnafı ile sohbet eden Şanal, "Biliyorum yollar konusunda sıkıntılarınız var. Doğalgaz çalışmaların yüzde %80'ni bitti. Göreve gelir gelmez 6 ay içerisinde bütün yollar asfaltlanacak. Bana güvenin bütün sıkıntıları beraber aşalım.  Bakın diğer adaylar asfalt tesisini ağzına bile almıyor. Biz asfalt tesisi ile belki yollarınıza gül dökemeyiz ama asfaltlanmadık yol bırakmayacağız. Sorunlara hakimim. Şampiyonlar Ligi gibi ekibimiz var. Zonguldak trafiğinin çözümü için tünellerin bitmesi gerekiyor. Emniyet Müdürlüğünün oraya yapacağımız battı-çıktı ile de trafiği biraz daha rahatlatacağız. Bu iktidarın Zonguldak'a bakış açısı farklı. Başka yere 1 yılda yapılan proje Zonguldak'a gelince 10 yıl sürüyor. Zonguldak'ı bu hükümet kendi haline bırakmıştır. Biz kendi imkanlarımızla bu şehri kalkındıracağız. Zonguldak'ın 5 yıl kaybetmeye tahammülü yok.

Zonguldak'a 5 yıl içerisinde kabuk değiştirteceğiz. Diğer adayların göreve gelip tecrübe ile bir şey yapması en az 4 yıl sürecek. Onlar göreve geldiğinde çeşmeden su bile akmaz. Önlerine evraklar geldiğinde neyin ne olduğunu anlayana kadar yıllar geçer.  Ama bizim tecrübemiz, mühendis oluşumuz ve 3 yıl Belediye Başkan yardımcılığı yapmamız sebebiyle bu işin ustası olduk. Siz hiç arabanızı tecrübesiz birine verir misiniz? Bu Zonguldak'a mühendis gerek. Ömer Selim Alan'ın uzmanlık alanı doktorluktur. Kendisi kardeşimdir. Ama belediyecilik yapamaz. Gitsin doktorluğunu yapsın. Belediyecilik işi mühendislik gerektirir. İşi ehline verin." dedi.

YEŞİL MAHALLE "ŞENOL BAŞKAN" DİYE İNLEDİ

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Yeşil Mahalle'de kahvehane toplantısında vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilginin yaşandığı toplantı öncesi vatandaşlar Şanal'a sevgi gösterisinde bulundu.

Şanal'a kahvehane toplantısında CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay,Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney; İYİ Parti ile Zonguldak'ta ittifak yaptık. İki parti olarak seçime gidiyoruz. Zonguldak'a bir mühendis gerek. Biz nerde kalmıştıkla başlayacağız. Evet doğalgaz çalışmaları nedeniyle  biraz bazı çalışmalar gecikti. 1 Nisan itibari ile ilk 6 ayda Zonguldak'ın çehresi değişecek. Çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın akşam yatağa aç girmemesi için başarmamız lazım" dedi.

"5 YILDA ZONGULDAK'A KABUK DEĞİŞTİRTECEĞİZ"

Yapacağı projeler hakkında bilgiler veren CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal; "Yaratılanların en yücesi insan için yola çıktık. Etnik kimliklere, inançlara saygılıyız. Bize destek verin. Son 4 yıldır doğal gaz çalışmaları yüzüne biraz sıkıntı çektik. Doğalgaz çalışmaları öyle kolay değil. Alt yapı hizmetleri ile birlikte süre biraz uzadı. Ama artık bu sorunlar bitti. Yetkiyi alır almaz ilk işimiz Asfalt Tesisi kuracağız. İlk 6 ayda asfaltlanmadık yol kalmayacak. Asfalt tesisini kurarak gençlerimize istihdam da sağlayacağız. Kızlar Plajı projesini ilk 6 ayda hizmete geçirerek Zonguldak halkına sosyal bir tesis kazandıracağız. Emeğin başkenti olan Zonguldak emekli başkenti oldu. Emeklilerimizin iyi vakit geçireceği bir alan oluşturacağız. Cenaze işlerini en üst düzeye çıkaracağız. Kimsesizlere ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğiz. Kimse yatağa aç girmeyecek. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp onları sosyal hayata katacağız. Kadınlarımızın, gençlerimize bilgi ve beceri kursları açacağız. Marka yaratıp gelir etmelerini sağlayacağız. Katı atık bedellerini düşüreceğiz. Su diğer yerlere göre ucuz ama yeni tekniklerle daha da ucuzlatacağız. Zonguldak'ta suya 5 yıldır zam yapılmadı. Çalışma arkadaşlarım burada. Gözlerinden okumuyor. Gel de şu Zonguldak'ı uçuralım diyorlar. Zonguldak'ı uçuracağım. Ben bir mühendisim ve aynı zamanda esnafım. Diğer adaylar ne mühendis nede esnaf. Parayı kullanmayı da, Zonguldak Belediyesi'nin neresinde ne sorun var hapsini biliyorum. Bilenle bilmeyen bir olur mu? İşi ehline verin. Halka hizmet hakka hizmettir. Bu mantıkla çalışacağız. Zonguldak'ın bir beş yıl kaybetmeye tahammülü yok. Bize yetki verin ve denetleyin. 5 yılda Zonguldak'a kabuk değiştireceğiz" dedi.

"ZONGULDAK'A HİZMET İÇİN ŞENOL ŞANAL"

Zonguldak için mühendis gerek Deniz Yavuzyılmaz; "Zonguldak’ta Millet İttifakı ile seçime gidiyoruz. İki parti olarak Zonguldak'ta en iyi bu işi yapacak kişinin Şenol Şanal olacağı kararını verdik. Bizler 55.000 TTK işçisinden 7000 TTK içcisine düşürülmüş bir şehrin çocuklarıyız. Belediyeciliğe bir mühendis gerek. Şenol Başkanım Zonguldak'ın sorunlarını iyi biliyor. Çözeceğini de inanıyorum. Hepimizin başkanımıza destek vermesi gerekiyor. Zonguldak için işi bilene vermeliyiz. Seçim sonrası Türkiye Haritasında haritada Zonguldak'ı kırmızı yaparak iktidara kırmızı kart gösterelim" dedi.

(Haber Merkezi)