MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’ın aynı zamanda arkadaşı olan ORC firmasının manipülasyonları devam ediyor.

Daha önce yaptığı anketlerde de Hamdi Ayan’ı öne çıkarmak için özel çaba harcayan ORC anket firması, Zonguldak’ta MHP’nin seçimi alacağını iddia etti. Halkın Sesi’nin daha önce gündeme getirdiği haberde ORC firması sahibi ile Hamdi Ayan’ın yakınlığının ankette belirleyici olduğu tahmin ediliyor.  Ankete göre MHP’nin adayı Hamdi Ayan yüzde 30,4 ile birinci çıkarken, CHP’nin adayı Şenol Şanal yüzde 28,1 ile ikinci, AKP adayı Ömer Selim Alan ise yüzde 25, 8 ile üçüncü oldu. Kararsızların oyu ise yüzde 14,5 olurken, diğerlerinin oyu yüzde 1,2 çıkıyor.

ALAN: “ALGI OPERASYONU”

Halkın Sesi’ne konuşan AKP adayı Ömer Selim Alan, açıklanan anketin algı operasyonundan ibaret olduğunu belirterek, “Hamdi Ayan tanıdığımız, sevdiğimiz önemli bir siyasetçi. Cumhur ittifakı tüm kararlılığıyla devam ediyor. Benim ya da partimin her hangi bir mensubu MHP adayı ve yönetimi hakkında asla konuşmaz. Bizler yol arkadaşıyız. Bu tür anketler bir algı operasyonudur. Bu rakamlar kesinlikle inandırıcı değil. Vatandaşımız en güzel anketi 31 Mart’ta sandıkta yaparak aklıselim kararı verecektir.“ dedi.