Vatandaşın hakkını kimseye yedirtmeyeceklerini söyleyen CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, 15 yıla aşkın zamandır itibarsızlaştırılan Belediyenin eski itibarını sağlamak için göreve talip olduğunu söyledi. 

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, Sosyal belediyecilik ve Kozlu İlçesinde değişime talipli olduklarını ifade ederek, “Halkımıza sözümüzdür. Dürüst, namuslu, şeffaf, çalışkan ve değişim için çalışacağız. 15 Yıldır kamuoyunda ve piyasalarda itibarı kaybolmuş bir belediye ortada. Uçak kuşa borcu var. Kozlu Belediyesinin yıllık bütçesi 50 milyon TL. Borcu ise 260 milyon TL. Zonguldak Belediyesinin yıllık bütçesi 300 milyon TL. Borcu ise 105 milyon TL. Gelir gider dengesini kuracağız. Maliyeden gelen birsi olarak bu dengeyi nasıl kuracağımı biliyorum. Kozlu’yu yaşanır çarpık kentleşmeden arındırılmış yaşanabilir kültür merkezi haline getireceğiz” dedi. 

Kozlu’da akşam karanlığında yaşamın durmasının önüne geçeceklerini kaydeden CHP Kozlu Belediye Başkanı Adayı Cengiz Bank, “Bunun en güzel örneği Çaycuma İlçemizde. CHP’li Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı bunu başardı. Bizde başaracağız. Bunun için Kozlu halkının desteğine ihtiyacımız var. Biz çalmayacağız, çaldırmayacağız. Sadece ve sadece hizmet edeceğiz” dedi.