CHP’nin Ekonomi Kurmayları 28 Eylül’de Zonguldak’ta Temaslarda Bulunacak.

CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası’nı 28 Eylül 2021 tarihinde Zonguldak’a gelecek.

CHP İl Başkanı Murat Pulat, konunun detaylarına ilişkin şu açıklamada bulundu:

"CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası’nı 28 Eylül 2021 tarihinde Zonguldak’ta konuk edeceğiz.

                Ekonomi Masası üyeleri, Zonguldak ve ilçelerinde Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları ve iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelerek Zonguldak ekonomisini değerlendirecek. Yapılacak ziyaretlerde, Zonguldak’ın ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerin yanında, ülkemiz ekonomisi ile ilgili de krizden çıkış yollarımızı Zonguldak’a anlatacak. Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası’nın Zonguldak’ta yapacağı bu çalışma ile kentimizin ekonomisini canlandıracak çözümler de ortaya konulmuş olacaktır.

KILIÇDAROĞLU DA GELECEK

Ekonomi Masası’nın yapacağı toplantıda, başta sanayi ve ticaret odaları ve iş insanları olmak üzere Zonguldak’taki tüm ekonomi paydaşları ile bir araya gelerek, Zonguldak ekonomisinin bir fotoğrafını çekip, partimizin çözüm önerilerini paylaşacağız.

Zonguldak açısından ilklerin yaşandığı bir dönemdeyiz. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Başkanlığı’nda 24 milletvekili ile Zonguldak ve ilçelerinde yaptığımız çalışmanın ardından şimdi de Ekonomi Masası kentimize geliyor. Devamında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Zonguldak’ta ağırlayacağız.

28 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Ekonomi Masası programının detaylarını ilerleyen günlerde daha ayrıntılı şekilde duyuracağız."

(Haber Merkezi)