İlk ziyaret gazetecilere oldu...

Aday belirleme sürecini geciktiren CHP, sahaya indi. İlk ziyaretini gazetecilere yapan CHP’nin adayı Şenol Şanal ve beraberindeki partililer, programda bir gazeteciye de doğum günü sürprizi yaptı.     

İlk ziyaretini Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ne yapan Şenol Şanal, şehre bir mühendis belediye başkanı gerektiğini söyledi. Şanal’ın gazetecileri ziyaretinde Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve partililer de bulundu.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Hakkı Güney, ilk ziyaretlerini basın emekçilerinden başlatmak istediklerini belirterek, “Artık startımızı verdik, programlarımız hazır. Yarından itibaren bütün komiteler yerini alıyor. İyi ve çalışkan bir kadro ile yola çıkıyoruz. Güzel bir proje çıkardık, hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra konuşan Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise "Seçim şimdi başlıyor. CHP artık üyeleri ve yöneticileriyle tam kadro sahada olacak. Çalışmalarını da yapacak. Başkan adayımız adaylar arasındaki tek mühendis ve tecrübeli adaydır. Akdemir çıtayı yukarı çekmiştir, şimdi üst yapı kısmındaki çalışmaları da hep birlikte yürüteceğiz. Temiz siyaset çizgisini ön plana çıkararak sürdürülmesini istiyoruz. Projelerle heyecanla halkımızın karşısına çıkacağız."  ifadesini kullandı. 

ŞANAL: İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ

Hizmet için yola çıktıklarını söyleyen CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, konuşmasında şunları söyledi:

" İyi şeyler yapmak istiyoruz. Bizlere destek veriliyor ve bu da bizi mutlu ediyor. Bu şehir için bir mühendis gerekiyor, bu bakışla en rantabl hizmetleri hayata geçireceğiz. Biz eserlere talibiz. İnsanların yüzünü güldüren projeleri hayata geçireceğiz. Herkesin görüşüne açığız, temiz ve yaşanılan mutlu bir kent yaratarak insanların hizmetine sunmak istiyoruz"

ZGC
 Başkanı Derya Akbıyık ise ziyaretten duyduğumemnuniyeti dile getirerek CHP'li heyete teşekkür etti. 

GAZETECİYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bu arada doğum günü sürprizi yaşandı. Deniz Yavuzyılmaz beraberinde getirdiği yaş pastayı ziyaret esnasında açarak beraberindeki heyet ile birlikte gazeteci Aytaç'ın Öztürk'ün doğum gününü kutladı. Aytaç Öztürk çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.