CHP’nin Zonguldak Belediye Meclis Listesi’nin seçilebilir isimleri İlçe Seçim Kurulu’ndan önce Halkın Sesi’nde…

CHP’de Sürpriz Liste!

Halkın Sesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarın Zonguldak İlçe Seçim Kurulu’na vermeye hazırlandığı Zonguldak Belediye Meclis Listesi’ne ulaştı.

CHP kulislerinden sızan bilgiye göre, CHP’nin liste başı ismi eski İl Başkanı Ahmet Altun. AKP’nin Murat Uzun hamlesine anında yanıt veren CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal’ın en büyük transferi Gürkan Gülay’ın kontenjan olması kesinlik kazandı. Zonguldakspor’un efsane futbolcularından Hasan Şenol’un da seçilebilecek yerde olması bekleniyor. Şanal’ın listesi için adı geçen Turgut Hamzeçebi ve Muzaffer Kalaycıoğlu’nun durumu ise şuana kadar netlik kazanmadı.

BOBBA İDDİA: DEMİRLERDEN BİR İSİM!

Öte yandan sır gibi saklanan listenin en büyük sürprizi ise Şenol Şanal’a muhalefetiyle bilinen Erdoğan Demir’e zeytin dalı uzatılacağı. İddiaya göre CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Demir ailesinin bir ferdine belediye meclis üyeliği teklif etti. Listede seçilebilir yerden bir teklife sıcak baktığı öğrenilen meclis üyesi adayının Erdoğan Demir’in tavrına göre kararını vermesi bekleniyor. Demir Ailesinden bir ismin CHP tabanında nasıl bir etki yaratacağı ise merakla bekleniyor.

İŞTE CHP’NİN SEÇİLEBİLİR YERLERDEKİ İSMLERİ

Kontenjan: 1-Gürkan Gülay, 2-Salih Alemdar, 3-?

1-Ahmet Altun, 2-Ozan Demirtaş, 3-Hüsnü Meydan, 4-Hürmet Kartal, 5-Deniz Dilaver, 6-Vahdet Velioğlu, 7-Atınç Kayınova, 8-Turgut Aydın, 9-Hasan Şenol, 10-Sema Koç, 11-Osman Bekaroğlu, 12-Kenan Ekiz, 13-Osman Sönmez, 14-Münevver Küçükertunç, 15-Merve Aslan.