DSP’liler, Tüm İsçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu'nun yanı sıra; DSP Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları Zeki Çolak ve Cevat Laçin hazır bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden Mustafa Sarıoğlu, “Kendisi çok değerli bir başkan. Ziyaretinden dolayı çok memnun oldum ve kendisine teşekkür ederim. Kafasında emeklilerle ilgili birçok projenin olduğunu biliyorum. Umarım seçimlerde başarılı olduğu taktirde bunları hayata geçireceğine yürekten inanıyorum" dedi. Sarıoğlu ayrıca, Zonguldak merkezinde emeklilerden paso parası altında 40 TL alınmasından dolayı çok rahatsız olduğunu ve bununla ilgili bir çözüm gerektiğini dile getirerek, göreve geldiği taktirde Nurhan Başoğlu'ndan bu sorunun giderilmesini talep etti.

Nurhan Başoğlu ise şunları söyledi:

 “İnşallah halkımız bizden hizmet almayı seçer ve bizi göreve layık görürse başta bu sorun olmak üzere, emeklilerin bütün şikayetlerini tek tek dinleyip, bütün sıkıntılarının ortadan kaldırılması için elimden geleni yapacağımın teminatını bugün burada veriyorum"