CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Erol Sarıal, dün Alaplı, Gümeli, Gülüç ve Ereğli’de CHP teşkilatları, CHP’li Belediye Başkanları ile ADD şubelerini ziyaret etti.

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret eden Sarıal ve arkadaşları, daha sonra CHP teşkilatlarını gezerek 7 Mart’ta yapılacak olan eğilim yoklamasında destek istedi. Sarıal, milletvekilli olması halinde Ankara’ya süs bebeği olmak için değil, mücadele etmek için gideceğini belirterek, “Parlamento servet aracı olarak kullanılmamalı.” dedi.

Gittiği her yerde partililerin ilgisiyle karşılanan Erol Sarıal, eğilim yoklamasında tüm CHP üyelerinin desteğine ihtiyacı olduğunu, Zonguldak’ta madenciliğin yanı sıra tarım ve hayvancılığın teşvik edilmesi gerektiğini ifade ederek, “ Bunların olabilmesi için çok çalışmamız, iyi adaylar belirmemiz gerekir. Burada en büyük görev CHP üyelerine düşüyor. Ben 7 Mart’ta üyelerimizin hiçbir baskı altında kalmadan, hür iradesiyle oy kullanacaklarına canı gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu.